چراکودکان کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

چراکودکان کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند؟

یک فوق دکترای علوم اعصاب گفت: آنزیم پروتئاز TMPRSS2 در ورود ویروس به سلول‌های بدن نقش دارد و میزان آن در بدن کودکان کمتر از افراد مسن است، بنابراین ریه کودکان گیرنده کرونای کمتری دارد و دانشمندان تصور می‌کنند شاید مهار این آنزیم با داروها بتواند درصد و شدت ابتلا به کرونا را در افراد مسن کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ‌میرشهرام صفری، با بیان اینکه معمای ابتلای کمتر کودکان به کرونا و شدت کمتر بیماری در آن‌ها تا حدودی روشن شده است، اظهار کرد: مقاله‌ای مبنی بر وجود ایمنی ناشی از سرماخوردگی با ویروس‌های کرونای قدیمی در ۴۴ درصد از کودکان گزارش شده است.

 

وی ادامه داد: یک گروه پژوهشگر میزان بیان دو پروتئین اصلی ACE2 که به عنوان گیرنده کرونا عمل می‌کند و آنزیم پروتئاز TMPRSS۲ که در ورود ویروس به سلول‌های بدن نقش دارد را از نوزادی تا پیری موش‌ها در سلول‌های اپیتلیال ریه بررسی کرده‌اند و طبق روش بررسی شده که قابلیت ارزیابی میزان بیان ژن در کل پروتئین‌های یک سلول را نشان می‌دهد، مشخص شد که میزان تولید هر دو مورد از نوزادی تا پیری افزایش می‌یابد، پس این دو مورد در نوزادان و کودکان کمتر است و احتمال و شدت ابتلای کمتر کودکان به کرونا نیز به همین دلیل است.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، توضیح داد: افزایش تولید پروتئین‌های گیرنده کرونا و آنزیم که در ورود ویروس به سلول نقش دارد، سلول‌های اپیتلیال ریه افراد مسن را مستعد ورود ویروس کرونا می‌کند و این افزایش در آنزیم پروتئاز TMPRSS2 شدیدتر بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه بررسی جسد فوت‌شدگان بر اثر ویروس کرونا هم وجود ویروس کرونا را در سه نوع سلول بیان کننده TMPRSS2 ثابت کرده است، تصریح کرد: آنزیم TMPRSS2 نقش مهمی در رشد سلول‌های سرطانی پروستات دارد و به همین دلیل داروی ضد سرطان پروستات که مهار کننده آنزیم مذکور است در کارآزمایی بالینی برای درمان کرونا قرار دارد.

 

این فوق دکترای علوم اعصاب، با تاکید بر اینکه احتمالاً آنزیم TMPRSS2 در کودکان کمتر است، بنابراین ریه کودکان گیرنده ویروس کرونای کمتری دارد، افزود: دانشمندان تصور می‌کنند شاید مهار آنزیم مذکور با داروها بتواند درصد و شدت ابتلا به کرونا ویروس در افراد مسن را در حد کودکان کاهش دهد./ ایمنا

ارسال نظر